Voordelen

Gemakkelijk

De Easy Drench is een aanwinst op elke veehouderij. De capaciteit van ruim 60 liter is groot genoeg om zelfs koeien met een groot vochttekort te drenchen. Ook kunt u deze capaciteit benutten door twee dieren achter elkaar met 30 liter te drenchen. Zo kan de drench efficiënt ingezet worden op uw bedrijf.

De Easy Drench is eenvoudig te bedienen, zodat iedereen ermee uit de voeten kan.

Als u het gewend bent om regelmatig dieren te drenchen met een handpomp, dan zal het gemak van een elektrische pomp snel duidelijk zijn. Juist in de zomermaanden is er vaak aanleiding om te drenchen. Het behandelen van meerdere dieren na elkaar is erg arbeidsintensief. Bovendien kost het relatief veel tijd.

Omdat de Easy Drench eenvoudig en snel is te gebruiken, wordt het ook makkelijker om dieren in een eerder stadium of preventief te drenchen. Hierdoor wordt de gezondheid van de dieren ondersteund op het moment dat ze het nodig hebben. Dit zorgt ervoor dat er minder dieren daadwerkelijk ziek worden.

De Easy Drench is een mobiele voorziening en dus overal inzetbaar. Er is geen stroompunt nodig. Door de keuze en de plaatsing van de wielen is de Easy Drench stabiel. Ook als je met een volle Easy Drench obstakels in de stal tegenkomt kun je dus makkelijk door.

 

Bespaar veel tijd en geld

Het drenchen van koeien wordt steeds vaker gebruikt om de dieren gezond en fit te houden. Met name op veeleisende momenten zoals afkalven kan drenchen de koe veel ondersteuning bieden. Zo is ze snel weer in een uitstekende conditie.

Drenchen kan ziekte en zelfs afvoer van dieren te voorkomen. Door op tijd te handelen worden dieren niet ziek of herstellen ze sneller. Hierdoor kunnen kosten voor de dierenarts en productieverlies worden beperkt. De melkgift kan door drenchen sneller weer op het beoogde niveau zijn. En meer productie betekent meer opbrengsten.

Als boer moet u natuurlijk zuinig omgaan met uw tijd. Daarom is de Easy Drench bij uitstek geschikt voor boeren die regelmatig gebruik maken van een drenchpomp. Handpompen zijn relatief klein en arbeidsintensief. Door de unieke constructie van de EasyDrench hebt u de mogelijkheid om op iedere gewenste locatie een koe te drenchen in ongeveer 10 minuten tijd.

Met de investering vanaf 445,- exclusief btw heeft uw bedrijf de nieuwste ontwikkeling op het gebied van drenchen in huis. Daarmee houdt u meer tijd over voor de zorg voor uw dieren. En met een gezonde en stralende veestapel hebt u het mooiste bedrijf.

 

Dé oplossing voor lebmaagverdraaiing of acute E-coli.

 

Minder arbeidsinstentief

 

Handig en eenvoudig